Bejelentkezés vagy Regisztráció
Beküldő: Etty 1627 megtekintés fűszerek Sütés, főzés
Tóth Enikő 2011. 06. 11. válasz
Szia!
Hm, nem tudom, mire gondolsz az “egzotikus” jelző alatt…
Nekem nagy kedvencem például a szerecsendió. Szerintem nagyon finom és jól illik a magyar konyhába, de sajnos keveset használjuk. Mivel felénk a sajtos ételeket főleg trappistával készítik, azokhoz is remekül illik ez a fűszer. Én szeretem kelkáposztával is.
A másik kedvencem a kardamom. Ez egy elég rafinált ízű indiai fűszer, főleg édességekhez használják. Savanykás, meggyes ételekhez én nagyon szeretem, de tejbegrízbe, vagy rizsbe is szoktam tenni, nagyon finom.
Egyszerű, de kevésbé ismert fűszer a lestyán is. Mi húshoz, húsleveshez szoktuk használni. Kellemes, zöldséges ízt ad.
httpv://www.youtube.com/watch?v=CA2cKSmYlx0
0 Szavazat 0 Votes 0 Votes
Beküldő Visszatérő felhasználó Új felhasználó
Email * Jelszó *
Név *
Email *
Jelszó *