Bejelentkezés vagy Regisztráció
Beküldő: Lupitha 2695 megtekintés diéta, egészség, étkezés, lúgosít Egészség, Sütés, főzés
Ilush39 2011. 04. 29. válasz
Igazán érdekes a lúgosító táplálkozás. Ugyanis ha valóban így szeretnék étkezni az élelmiszer bevitelem 80%-ában, akkor zöldségeken és pár gyümölcsön, magvakon kívül alig ajánlatos mást fogyasztani. Szerintem már az is jó, ha egyáltalán valamilyen lúgosító táplálékot iktatunk az étrendünkbe. Jól lúgosít a tökmag, a kelkáposzta, a petrezselyem, az uborka, csíra félék, a paradicsom, a paprika és igazából a gombán kívül szinte minden zöldség. Gyümölcsök közül ajánlott a meggy, a grapefruit, a kókusz, a lime és az éretlen zöld banán is.
0 Szavazat 0 Votes 0 Votes
Beküldő Visszatérő felhasználó Új felhasználó
Email * Jelszó *
Név *
Email *
Jelszó *