Bejelentkezés vagy Regisztráció


1 Válasz

Mik a leghatékonyabban lúgosító ételek?

Beküldő: 2695 megtekintés , , ,
Egészség, Sütés, főzés

Válaszolj!


1 Válasz



  1. Ilush39 2011. 04. 29. válasz

    Igazán érdekes a lúgosító táplálkozás. Ugyanis ha valóban így szeretnék étkezni az élelmiszer bevitelem 80%-ában, akkor zöldségeken és pár gyümölcsön, magvakon kívül alig ajánlatos mást fogyasztani. Szerintem már az is jó, ha egyáltalán valamilyen lúgosító táplálékot iktatunk az étrendünkbe. Jól lúgosít a tökmag, a kelkáposzta, a petrezselyem, az uborka, csíra félék, a paradicsom, a paprika és igazából a gombán kívül szinte minden zöldség. Gyümölcsök közül ajánlott a meggy, a grapefruit, a kókusz, a lime és az éretlen zöld banán is.

    0 Szavazat Thumb up 0 Votes Thumb down 0 Votes


Válasz a kérdésre

mások ezt keresik